Portalul vraciilor și vrăjitoarelor din România şi din Europa - Farmece cu miere pentru fericirea în dragoste
Autentificare
Recomandate
CLIPA - cea mai veche revista românească din Statele Unite în circulaţie. Revistă independentă de informaţie socio-politică şi cultură editată săptămânal în SUA.
E-migrant.ro - Forumul romanilor din strainatate.


Farmece cu miere pentru fericirea în dragoste

Pentru a fi fericit alături de persoana pe care o iubeşti şi pentru a o face să stea lângă tine toată viaţa, scrie-i numele de trei ori pe o hârtie albă, cu un creion negru nou-nouţ. Înveleşte apoi acea hârtie într-o folie de aluminiu şi unge sulul făcut cu miere din flori de salcâm sau de tei. În tot acest timp trebuie să spui în gând:

Nu de hârtie sunt îndrăgostită,
ci de.......(numele celui sau celei pe care-l iubeşti)
Pe el / ea îl iubesc şi vreau să fim împreună pentru toata viaţa,
ne bucurăm de linişte şi de o fericire dulce ca această miere.


Apoi, pachetelul trebuie îngropat în pământ, în grădină sau într-un loc mai ferit, pentru ca secretul să fie bine păstrat şi pentru ca nimeni să nu poată atinge şi împiedica dorinţele tale.

Dacă vezi că efectul întârzie, trebuie să reiei ritualul şi să-l faci în trei seri consecutive, începând într-o joi şi terminând sâmbătă, cu mare grijă ca nimeni să nu mai ştie, dacă vrei ca dorinţa să ţi se îndeplinească.Vizitatori unici

Free counters!

Situri Roxo Inc. în România


Get listed in a premium web site directory for free where you can find more resources about Internet Web Directory List Directory